• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
Home

NLC - Active Night Repair

NLC Active Night Repair merupakan produk pertama di Malaysia menggunakan teknologi yang mutakhir ini. Ia terbukti sangat berkesan secara ujian saintifik klinikal. Serum penjagaan kulit hebat terjadi tanpa pengelupasan, keradangan serta mengekalkan kelembapan dan pencerahan kulit. Alamilah keajaiban ketika bangun diawal pagi dengan wajah lebih cerah berseri, gebu dengan NLC Active Night Repair.

Sri Kandi

Minuman dengan khasiat ramuan istimewa 9 sumber asli phyto nutrient terbaik di dunia dan kolagen yang menepati keperluan nutrisi lengkap seorang wanita. Srikandi membekal pelbagai mineral, vitamin serta astrogen penting untuk anda kelihatan lebih muda, bertenaga dan merasai perubahan tubuh yang luar biasa.

9 herba terbaik di dunia dan kolagen Asli dan semulajadi…menyerlah keayuan diri dan peribadi

Video Sireh Emas

Produk jenama Sireh Emas ini seringkali boleh dilihat di kaca tv dan juga di surat khabar dan majalah tempatan. Ini adalah bukti produk keluaran kami mendapat perhatian ramai pengguna-pengguna seluruh Malaysia.

Berikut adalah koleksi video Sireh Emas.

LIHAT VIDEO

Dapatkan produk keluaran Sireh Emas ini secara online.
03
Oct 2012
Pengenalan


Sireh Emas Marketing Sdn. Bhd
. ditubuhkan pada awal Julai 2002. Ianya terbentuk dari penglibatan , pengkajian dan membuat soal selidik bentuk perniagaan yang boleh dibina dan dikongsi bersama dengan usahawan lain.

Satu rangkaian syarikat yang memiliki kekuatan dari segi modal, tenaga profesional dan pengalaman yang tidak boleh dipertikaikan lagi yang akan memastikan Sireh Emas Marketing dan usahawan gabungannya berjaya mencapai matlamat iaitu kejayaan yang gemilang dalam perniagaan.

baca seterusnya...
 

LoginTestimoni

Sebagai ibu kepada 3 orang anak dan telah lama mengidap masalah fibroid. Saya dapati selepas mengamalkan Srikandi selama 1 bulan, fibroid telah mengecil begitu juga perutsaya turut susut dan saya lebih bertenaga dari sebelumnya.Rakan-rakan turut menegur perubahan saya. Terima kasih Srikandi.

Murniyanti Said, 37, Subang

Hubungi Kami

Sireh Emas Marketing Sdn Bhd

No 9, 11, Blok B,
Komples Kilang SME Bank Shah Alam,
Jalan Saujana Indah 8,
Taman Perindustrian Saujana Indah,
40150 Shah Alam,Selangor
Malaysia

Tel: (+603) 784 22558
Fax: (+603) 784 22557
Email: mysirehemas@gmail.com
Website: www.sirehemas.com.my